Pentru informaţii referitoare la Şcoala Postliceală Sanitară Hygeia Sibiu, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa info@scoalahygeia.com !

Bine ati venit la Scoala Hygeia!

Începând cu anul 2017, şcoala postliceală sanitară HYGEIA işi desfaşoră activitatea intr-o locatie nouă, o cladire modernă care oferă cursanţilor condiţii de studiu la cel mai înalt nivel.

O echipă de profesori foarte dedicaţi din Germania si Romania vor pregăti viitoarele cadre medicale care îşi vor desfăşura activitatea în Clinici şi Azile de bătrȃni de renume, din Germania si Romania.

Ce oferim?

Şcoala Postliceală Sanitară HYGEIA din Sibiu este unica şcoală postliceală sanitară din România care oferă din prima zi de înscrierere: posibilitatea unui contract de muncă (optional) în Germania sau într-o ţară anglofonă, în cazul în care elevii îndeplinesc condiţiile (nivel de limba germană sau engleză, note bune şi comportament adecvat).

Viitorii asistenţi medicali beneficiază de cursuri zilnice de limba germană şi, totodată acestia îşi vor desfăşură activităţiile practice (anuale) în Clinici şi Azile de bătrȃni din Germania. Practicile desfăşurate pe teritoriul Germaniei sunt plătite!

Şcoala Postliceală Sanitară Hygeia vă oferă un viitor sigur, un nivel de trai superior în Germania sau într-o ţară anglofonă şi asistenţă continuă în scopul angajării.

Diploma care se eliberează de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România este recunoscută atât în România,cât şi în străinătate.

De asemenea, Şcoala Hygeia oferă celor care provin din afara oraşului Sibiu, locuri de cazare la internat, în centrul Sibiului.

Functionare:

Şcoala Postliceală Sanitară Hygeia oferă cursanţilor cele mai bune condiţii!

Şcoala Postliceală Sanitară Hygeia funcţionează conform ordinului Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului emis în data de 26.09.2012, cu nr. 5862.

Pentru a vizualiza autorizaţia, click aici.