Despre noi

Fundatia Siebenburgen Hilfe

Scoala Postliceala Sanitara Hygeia Sibiu

Scoala Postliceala Sanitara Hygeia a fost infiintata de Fundatia Siebenbürgen Hilfe in Sibiu.

Începând cu anul 2017, şcoala postliceală sanitară HYGEIA işi desfaşoră activitatea intr-o locatie nouă, o cladire modernă care oferă cursanţilor condiţii de studiu la cel mai înalt nivel.

Ce oferim?

Scoala Postliceala Sanitara HYGEIA din Sibiu este unica scoala postliceală sanitară din România care oferă din prima zi de înscrierere: posibilitatea unui contract de muncă (optional) în Germania sau într-o tara anglofona, în cazul în care elevii indeplinesc conditiile (nivel de limba germana sau engleza, note bune si comportment adecvat). Viitorii asistenti medicali beneficiaza de cursuri zilnice de limba germana si, totodata acestia isi vor desfasura activitatiile practice (anuale) in Clinici si Azile de batrani din Germania. Practicile desfasurate pe teritoriul Germaniei sunt platite! Scoala Postliceala Sanitara Hygeia va ofera un viitor sigur, un nivel de trai superior în Germania si,asistentă continuă in scopul angajarii. Diploma care se elibereaza de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania este recunoscuta atat in Romania, cat si în strainatate. De asemenea, Scoala Hygeia ofera celor care provin din afara orasului Sibiu, locuri de cazare la internat, in centrul Sibiului.

Functionare:

Scoala Postliceala Sanitara Hygeia ofera cursantilor cele mai bune conditii! Cu sediul in zona centrala a orasului Sibiu, aproape de Biblioteci si marile centre universitare, Scoala Hygeia isi propune sa imbunatateasca permanent conditiile de invatamant. Cladirea este complet renovata si utilata cu mobilier si grupuri sanitare noi. Scoala Postliceala Sanitara Hygeia functioneaza conform ordinului Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului emis in data de 26.09.2012, cu nr. 5862. Pentru a vizualiza autorizatia, click aici.