COMUNICAT DE PRESA – CURS CU NOILE TEHNICI DE NURSING

feb. 7, 2017   //   by braun sorana   //   Presa  //  Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESA – CURS CU NOILE TEHNICI DE NURSING

Școala Postliceală Sanitară Hygeia din Sibiu aflată sub patronajul Fundației Siebenbürger Hilfe, in cadrul parteneriatului cu doamna Prof. Dr. Christine Auer de la Universitatea de Medicină Heidelberg din Germania, vor organiza GRATUIT un CURS CU NOILE TEHNICI DE NURSING.

Prin acest curs se doreşte adaptarea elevilor la noile tehnici de nursing, utilizate de cadrele medicale germane în centrele medicale performante din Occident. Având în vedere faptul că elevii școlii sunt viitori asistenți medicali pe umerii cărora apasă responsabilitatea informării avizate, noi, Şcoala P.S. Hygeia le oferim prin acest curs informaţii clare, precise şi de specialitate.

Noutatea acestui curs este că oferă informaţii actuale atât pentru persoanele din domeniul medical, cât şi pentru opinia publică doritoare de informare corectă în ceea ce priveşte sănătatea.

 

Doamna Prof.Dr.Christine Auer va susţine Cursul Noile Tehnici de nursing , in zilele de 16, 17, şi 20 februarie 2017, de la orele 10: 00, in Sala de Demonstraţii a Şcolii Postliceale Sanitare Hygeia, de pe strada Dealului, nr. 6, din Sibiu.

Accesul la acest curs este GRATUIT pentru elevii şcolii, iar pentru cei din afara şcolii intrarea este 75 lei/persoane,

cei prezenţi beneficiază de DIPLOMĂ DE PARTICIPARE.

 

Pentru informații suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon 0269/ 436.445 si la adresa din str. Dealului, nr.6, Sibiu.

 

Comments are closed.