Anunt

sept. 10, 2014   //   by admin   //   Fără categorie  //  Comentariile sunt închise pentru Anunt

In atentia elevilor care au desfasurat stagiul de practica  in Germania:

Pana la data de 15 septembrie 2014 aveti obligatia de a realiza un raport  general  (care va fi anexat portofoliului vostru de practica) din care sa reiasa activitatea  pe care  ati  desfasurat-o la azil, accentuand punctele pozitive si negative si puteti structura aceste aspecte pe doua coloane.

Acest raport trebuie  redactat obiectiv fara a tine cont de aspectele afectiv-emotionale, minim 1 pagina in format electronic.

Am primit primele feed-back-uri din Germania cu privire la activitatea voastra din stagiul de practica desfasurat la azil.

Chiar daca ati fost apreciati din punct de vedere profesional, reprezentatii Kursana au fost dezamagiti de nivelul foarte scazut de cunostinte de limba germana a unora dintre voi.

Ca urmare, in primele saptamani din octombrie, veti sustine un test la limba germana, iar cei care nu il promoveaza nu vor mai avea sustinerea scolii pentru a merge la practica si ulterior la lucru in Germania, considerandu-se nerespectate clauzele din contractul de scolarizare.

Ne vedem in postura de ai avertiza pe cei care nu vor mai fii supervizati  de noi in Germania , de faptul ca exista  multe firme romanesti si germane neserioase

Ca urmare nu ne mai putem asuma raspunderea fata de elevii care nu mai sunt acceptati de partenerii germane, acestia ramand pe cont propriu din toate punctele de vedere.

Va uram mult noroc!

O zi frumoasa!

Comments are closed.