Transmisii video live din sălile de operaţie ale spitalelor germane – pentru viitorii elevi Hygeia

aug. 17, 2015   //   by admin   //   Noutati, Presa  //  Comentariile sunt închise pentru Transmisii video live din sălile de operaţie ale spitalelor germane – pentru viitorii elevi Hygeia

poza_news

 

Începând cu viitorul an şcolar, absolvenţii învăţământului liceal care nu au ales să-şi continue studiile în sectorul universitar, pot opta pentru o pregătire de specialitate în domeniul asistenţei medicale primare, la Şcoala Postliceală Sanitară Hygeia, prima instituţie de învăţământ cu acest profil din Sibiu ce va oferi cursanţilor posibilitatea de a asista la transmisii video live în sala de demonstraţii a instituţiei din săli de operaţii ale unor spitale germane.

O altă noutate adusă de Şcoala Postliceală Sanitară HYGEIA din Sibiu este seria de proiecţii 3D pregătite pentru cursurile de Anatomie, facilitate ce va uşura foarte mult înţelegerea materiei.

Înfiinţată în anul 2011, şcoala sibiană a devenit o instituţie de vârf, care oferă elevilor, pe lângă planul de învăţământ avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale din România, activităţi extraşcolare cultural – sportive, în România dar şi în Germania, la Berlin.

În plus, pregătirea practică şi teoretică modernă este completată cu posibilitatea ca, după absolvire,  elevii Şcolii Hygeia să lucreze la un concern din Germania, care deţine peste 120 de case de seniori. (Oferta cuprinde de la asigurarea locuinţei până la asistenţa medicală pentru membrii familiei.)
Din anul 2015, Şcoala Postliceală Sanitară Hygeia beneficiază de colaborarea cu profesori cu grade academice, cu cunoştinte de limba germană şi chiar cu experienţă internaţională.

Astfel, instituţia dobândeşte o calitate deosebită şi în planul resurselor umane, echipa instituţiei fiind formată din oameni serioşi, motivaţi şi cu încredere în viitor.
Cei ce optează pentru o carieră în domeniul sanitar, sunt aşteptaţi la sediul de pe strada Dealului nr. 6, sau pe www.scoalahygeia.com.

Comments are closed.