Festivitatea de absolvire 2018 la Scoala Postliceala Sanitara Hygeia Sibiu

Absolventii promotiei 2015 – 2018 ai Scolii Postlceala Sanitara Hygeia profilul asistent medical generalisti au participat vineri 06.07 la festivitatea de absolvire si premiere care sa desfasurat in istorica sala festiva a Bibliotecii Astra din Sibiu.

La eveniment au participat toti elevii scolii noastre si managerii spitalelor partenere in desfasurarea invatamantului clinic:

  • Spitalul Judetean de urgenta Sibiu
  • Spitalul Polisano
  • Spitalul Militar „Alexandru Augustin”
  • Spitalul de Psihiatrie Gheorghe Preda

si alte Oficialitati, reprezentanti I.S.J. Sibiu, parintii elevilor, cadrele didactice ale Scoli si renumita cantareata de muzica populara Veta Biris.

Evenimentul a fost deschis de domnul director prof. dr. Rusu Nicolae care i-a felicitat pe absolventi pentru rezultatele obtinute in cei 3 ani de studiu si i-a indemnat sa respecte juramantul asistentului medical generalist, andresandu-le multe sfaturi necesare profesiei de asistent medical, urandu-le success la examenul de certificare si in cariera profesionala.

A felicitat cadrele didactice, multumindu-le pentru rezultatele obtinute.

A multumit partenerilor din tara si strainatate unde elevi nostri si-au desfasurat invatamantul clinic, oferind diplome de excelenta.

Prof. Dita Adela- diriginta anului III a a strigat catalogul clasei dupa care a inmant diplomele de absolvire, de voluntariat si un trandafir absolventilor ca semn al emotiei, dupa care a urmat ceremonia decernarii premilor elevilor eminenti si desemnarea „Sefului de promotie” in persoana d-soarei Badila.

Dupa aceasta a avut loc ceremonia predari/primiri stetoscopului, dupa care pe versurile imnului „Gaudeamus Igitur” absolventii si-au aruncat toca in aer tintind catre success.

Domnul director a multumit in mod solemn doamnei Braun Sorana presedinta Fundatiei Sieben Burger-Hilfe pentru grija pe care o poarta pentru reusita Scolii Hygeia si pentru ajutorul fata de absolventi in a ocupa un loc de munca in tara sau in strainatate.

Ceremonia sa incheiat pe versurile cantecului renumitei doamne a muzicii populare Romanesti „Veta Biris”.

Scoala Hygeia va ramane o mare familie care va duce prestigiul ei in tara si strainatate prin absolventii de azi si de maine.