DESCHIDEREA ANULUI ŞCOLAR 2016-2017

În data de 03.10.2016 a avut loc Festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2016-2017, aceasta s-a desfăşurat în Sala festivă a Şcolii Hygeia.
La festivitate au participat directorii unităţilor spitalicesti din Sibiu – colaboratori ai colii Hygeia, unde elevi işi desfăşoară învăţământul clinic.
Au participat:
• reprezentanţii autorităţilor locale Sibiu,
• reprezentanţii Poliţiei Sibiu,
• reprezentanţii instituţiei Antidrog Sibiu,
• cadrele didactice ale Şcolii Hygeia
• elevii şi bineînţeles părinţii acestora.
De asemenea au participat reprezentanţii Fundaţiei Siebenburger Hilfe, preşedinte doamna Sorana Braun şi colaboratorii-partenerii şcolii noastre din Germania.
Festivitatea a debutat cu o slujba de Te-deum, susţinută de PC. PR. Şebu Gheorghe, iar răspunsurile au fost date de Corul Filoteus condus de inspectorul Marius Talmaţchi, de la Mitropolia Ardealului, care mai apoi au susţinut un concert extraordinar. După care elevii “Liceului de Arta“ Sibiu au susţinut un repertoriu de vioară.
Domnul Director Prof. Dr. Rusu Nicolae a adus un cuvânt de bun venit noilor elevi (bobocii Hygeia), profesorilor, invitaţiilor şi nu în ultimul rând tuturor elevilor, cărora le-a transmis success în noul an şcolar, 2016-2017.