BALUL BOBOCILOR HYGEIA 2016

Joi, 10 noiembrie 2016, Scoala Postliceala Sanitara Hygeia si-a sarbatorit bobocii.

Elevii din Anul III coordonati de elevele Rosianu Isabela si Stancioi Nicoleta, au organizat un spectacol in cadrul caruia au concurat patru echipe de boboci.

Spectacolul a inceput cu un moment unic si deosebit oferit de cavalerii de Sibiu, care au reamintit de atmosfera timpurilor cu domnite si cavaleri.

Apoi unul dintre elevii scolii, Florentin Cismaru Bacanu, a facut o demonstratie de miscare ritmica si echilibru, promovand astfel sportul si stilul de viata sanatos.

Seara a continuat cu un moment muzical de beatbox, oferit de un tanar artist sibian, Trocaru George.

La Balul Bobocilor 2016, s-au inscris 4 perechi, care au starnit aplauzele pubilicului pe tot parcusrul serii. S-au prezentat cum au stiut mai bine, in versuri si cu texte in gluma, au trecut testul de cultura generala si de specialitate, si-au etalat talentele si au dat dovada de spontaneitate.

La finalul competitiei si in urma votului juriului (format din Domnul Director Prof. Dr. Rusu Nicolae, dna. Prof. Popa Mariana, dna Prof. Dr. Berariu Simona si doi elevi din anul III), s-a premiat ca Miss Boboc 2016, eleva Cotirlea Maria Iulia si Mister Boboc 2016 elevul Gheorghiu Bogdan.

De asemenea s-a decernat Locul II si Diploma de Miss si Mister Eleganta, elevilor Diaconu Ana-Maria si Stanciu Laurean-Ioan; Locul III-eleva Aricsan Ioana; si Locul IV eleva Puiber Delia Adriana.