01.10.2018 Scoala Postliceala Sanitara Hygeia a organizat festivitatea de deschidere cu ocazia inceperii anului scolar 2018-2019 in cadrul Bibliotecii Judetene Astra

Astazi in data de 01.10.2018 cu ocazia inceperii anului scolar 2018-2019 Scoala Postliceala Sanitara Hygeia a organizat festivitatea de deschidere in cadrul Bibliotecii Judetene Astra in Sala Festiva decorata in stil Baroque. Festivitatea a debutat cu intonarea imnului national dupa care programul a fost sustinut muzical de 3 elevi ai licelui de Arta din Sibiu indrumati sub bagheta doamnei profesoare Vasilica Tudori.

Domnul profesor Dr. Nicolae Rusu in calitate de director al Scolii a adresat un cuvant de bun venit tuturor eleviilor si cadrelor didactice si nu in ultimul rand invitatilor, dupa care a urmat o prezentare a Scolii si a personalului didactic nou venit in Scoala, tot odata i-a felicitate pe elevii anului I multumindu-le ca au ales institutia noastra de invatamant, iar celor de anul III le-a atras atentia de importanta anului terminal si a examenului de certificare.

In calitate de reprezentat al colaboratorilor Scolii noastre a vorbit domnul Sebastian Stroia managerul Spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda” care a felicitate institutia noastra de invatamant pentru fructoasa colaborare.

In cadrul programul a avut loc si festivitatea de premiere a elevilor care sau evidentiat prin rezultate bune la invatatura, acestia au fost premiati de catre dirigintii anilor I, II  acestia au primit diplome de voluntariat pentru activitatii extracurriculare in care au fost implicati.