FESTIVITATEA DE PREMIERE ȘI ABSOLVIRE 2017 LA ȘCOALA POSTLICEALA SANITARĂ HYGEIA SIBIU

iul. 12, 2017   //   by admin   //   Noutati  //  Comentariile sunt închise pentru FESTIVITATEA DE PREMIERE ȘI ABSOLVIRE 2017 LA ȘCOALA POSTLICEALA SANITARĂ HYGEIA SIBIU

În data de 07.07.2017 a avut loc ceremonia de absolvire pentru calificarea de asistent medical generalist, festivitatea a avut loc în aula școlii unde au fost prezenți toți absolvenții promoției 2014 – 2017.

La festivitate au luat parte reprezentanți spitalelor din Sibiu Dir. Mihai Andrei al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Botea Loredana reprezentanta Spitalului de psihiatrie „Gheorghe Preda” sibiu etc., părinții și invitații studenților și desigur cadrele didactice.

În debutul evenimentului dl, prof. Dr. Rusu Nicolae director al Școlii Postliceale Sanitare Hygeia ia invitat să traiească emoția absolvirii și a începutului de carieră, urându-le absolvenților success și o activitate plină de realizări ca asistenți medicali generaliști.

S-au adresat cuvinte de mulțumire cadrelor didactice pentru activitatea instructiv-educativă, managerilor de spitale din Sibiu și din afara țării pentru desfășurarea învățământului clinic în unitățiile lor, și nu în ultimul rând părinților care au avut încredere în școala noastră și elevilor pentru seriozitatea de care au dat dovadă în acești 3 ani de studiu.

Toate aceste acțiuni nu ar fi fost posibile fara prezența fundației „Sieben Burger-Hilfe” condusă de președinta fundației sub al cărui patronaj Școala Hygeia funcționează, fundație care a facut din școala un proiect principal si de durată.

Dna profesoara Mareș Livia a strigat catalogul conform tradiției și le-a urat absolveților impreuna cu celelalte cadre didactice formate din prof. Popa Mariana și prof. Dr. Berariu Simona success in carieră.

Momentul cu cea mai mare incarcătură de solemnitate a fost rostirea jurământului de profesie de către toți absolvenții promoție 2014 – 2017.

S-au înmânat diplome de voluntariat, dupa care a urmat festivitatea de premiere cu numirea șefei de promotie Emilia Șonfălean. După care a urmat ceremonia de predare a stetoscopului care reprezintă simbolic predarea ștafetei anului II.

Întreaga ceremonia s-a încheiat pe versurile imnului Gaudeamus Igitur îmbinate cu bucuria absolvenților care și-au aruncat toca în aer țintind către success.

Școala Postliceală Sanitară Hygeia este o reală familie care celebrează în fiecare an absolvirea unui nou membru al familiei, a unei noi generații pregătită să fie un ambassador al școlii în activitatea de asistent medical generalist, atârt în țară cât și în străinătate.

Comments are closed.