Comunicat de presa trafic persoane

mart. 25, 2014   //   by admin   //   Noutati  //  Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presa trafic persoane

„PENTRU TINERI, UN VIITOR MAI SIGUR”

 

 Școala Postliceală Sanitară Hygeia Sibiu aflată sub patronajul Fundației Sieben Bürger Hilfe a desfășurat astăzi 18.03.2014 o Campanie Împotriva Traficului de Persoane la sediul său de pe strada Dealului nr.6, în colaborare cu A.N.I.T.P- CR Alba-Iulia, reprezentată de Inspectorul de specialitate Leah Iuliana și cu Mitropolia Ardealului  reprezentată de Inspectorul social Talmatchi Marius si asistent social Costel Tudor.

Elevii școlii au primit informații legate de problematica traficului de persoane, au fost prezentate aspecte legislative, etapele sub care se desfășoară traficul de persoane în scopul exploatării lor prin muncă, cerșetorie, sau exploatare sexuală.

Au fost prezentați pașii de urmat pentru a nu deveni o victimă a traficanților de persoane.

Elevii au privit cu interes această campanie de informare și au solicitat detalii suplimentare, existând astfel un dialog deschis și eficient care a avut menirea de a lămuri aspecte importante asupra acestei teme.

Prin această acțiune s-au lamurit aspecte importante în vederea evitării traficului de persoane, elevii primind sfaturi in legatura cu protectia proprie si a celor apropiati, dar si recomandari privind deplasarea in strainatate in scopul angajarii.

Elevii Școlii Postliceale Sanitare Hygeia Sibiu și-au exprimat interesul pentru ca astfel de acțiuni să continuie si au multumit specialistilor de la Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, pentru infortmatiile oferite.

Pentru informații suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon 0269/ 436.445.

 

Comments are closed.