COMUNICAT DE PRESĂ – Excelență în muzică

mai 24, 2014   //   by admin   //   Noutati  //  Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESĂ – Excelență în muzică

Școala Postliceală Sanitară Hygeia Sibiu aflată sub patronajul Fundației Siebenbürgen Hilfe, in cadrul parteneriatului cu Fundatia Romana de Excelenta in Muzica, va participa cu voluntari, elevi ai Scolii Postliceale Sanitare Hygeia, la concertele sociale si educative care se vor desfasura in liceele si colegiile din Sibiu, dar si in azile, orfelinate si spitale cu care scoala noastra a incheiat contracte de colaborare si parteneriate.

Ne-am implicat in proiectele desfasurate de catre Fundatia Romana de Excelenta in Muzica, deoarece Scoala Postliceala Sanitara Hygeia  urmareste modelarea personalitatii elevilor nu doar pe plan profesional ci si socio-cultural.

Fundatia Sibenbürgen Hilfe/ Școala Postliceală Sanitară Hygeia  a fost creata pentru a forma persoane calificate sa-i ingrijeasca pe cei cu nevoi speciale, bolnavi sau persoane defavorizate social si de aceea Proiectul „Caravana Muzicala” ofera posibilitatea elevilor scolii de a desavarsi misiunea  Fundatiei.

In cadrul Festivalului International de Muzica Sibiu la care scoala noastra este partener, se vor sustine concerte sociale si educative in perioada 21.05. – 28.05.2014.

Pentru informații suplimentare legate de implicarea Școlii Postliceale Sanitare Hygeia in parteneriatul cu Fundatia Romana de Excelenta in Muzica, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0269/ 436.445 si la adresa din str. Dealului, nr.6, Sibiu.

 

Comments are closed.