Absolvire scoala Hygeia 2015

iul. 11, 2015   //   by admin   //   Presa  //  Comentariile sunt închise pentru Absolvire scoala Hygeia 2015

“Gaudeamus igitur, juvenes dum sumus…”

Ziua de 10 iulie 2015, a fost o zi de sarbatoare pentru prima promotie de absolventi (2012-2015) ai Scolii Postliceale Sanitare “Hygeia” din Sibiu.

La ora 15:00 sala de festivitati a scolii a fost locul de desfasurare a ceremoniei de absolvire, la care au luat parte cadrele didactice ale scolii, elevii absolventi si familile acestora. Atat profesorii,cat si elevii au fost coplesiti de emotii, iar in coltul ochilor au tremurat lacrimi de bucurie.

Bucuria momentului a fost marcata de tinerii absolventi prin intonarea cantecului “Gaudeamus igitur” si prin fotografia de grup. Cu totii au simti profund ca sunt membrii unei familii frumoase, “familia” celei mai prestigioase si occidentale scoli “Hygeia”.

Absolventii Scolii Postliceale Sanitare ”Hygeia” au pregatirea necesara a unor specialisti in asistenta medicala generalista, dar si capacitatea de a reusi in viata. Acesta este sfarsitul unei etape din formarea lor, care aminteste ca au devenit maturi si responsabili.

Evenimentul s-a incheiat cu aplauze, imbratisari, flori si ganduri emotionante, care vor dainui in memoria absolventiilor. Au spus “la revedere” anilor de studiu dar cu siguranta ca se vor intalni in calitate de asistenti medicali generalisti, atat in Romania cat si in Germania, unde au sansa de a profesa in cadrul celei mai mari societati din domeniul medical de geriatrie si ingrijiri.

 

VIVAT ACADEMIA!

Comments are closed.